top of page

ILMOITUKSEN SÄÄNNÖT

- Voidakseen käyttää verkkokauppaa teosten lisäämiseen taiteilijan tulee rekisteröityä. 

- Julkaistun tuotteen tulee olla Suomessa valmistettua.

- Moderaattorilla on oikeus kieltäytyä taiteilijalta julkaisemasta teosta, jos se ei täytä sivuston eettisiä vaatimuksia.

- Ilmoituksen omistaja on vastuussa tuotteensa laadusta.


- Ilmoituksen omistaja sitoutuu kuvaamaan mahdollisimman tarkasti jokaisen työn kaikki parametrit ja ominaisuudet.


- Ilmoituksen omistaja sitoutuu tunnollisesti täyttämään velvoitteensa ostajaa kohtaan, jos ostaja tekee kauppoja tämän kanssa, noudattaen samalla kaikkia tarvittavia lakisääteisiä vaatimuksia.

- Verkkokaupan omistaja ei osallistu ilmoituksen omistajan välisten kiistanalaisten asioiden ja ristiriitojen ratkaisemiseen ja kehottaa ratkaisemaan ne itsenäisesti, mukaan lukien henkilökohtaisessa kirjeenvaihdossa ja muussa viestinnässä.


- Verkkokauppa ei ole vastuussa mistään ilmoituksen omistajan toimista, eikä niistä aiheutuvista seurauksista.

- Verkkokaupan omistaja ei ole niiden varojen saaja, jotka verkkokaupan ostajat maksavat Ilmoituksen omistajan töistä verkkokaupan kautta.

Asiakkailta on kielletty:

Rekisteröityä sellaisen henkilön puolesta, joka ei ole Asiakas ja johtaa muita henkilöllisyytensä suhteen harhaan, tahallisesti vääristää tiedot itsestään.

- Julkaisee valokuvia teoksista aikakauslehdistä, muista painetuista julkaisuista, kolmansien osapuolien Internet-sivustoista ja sähköisistä julkaisuista tai muiden henkilöiden teoksista jakamalla niitä omina.

- Jälleenmyydä tai muuten myydä jonkun toisen Teoksia, ellei Asiakkaalle ole myönnetty asianmukaisia ​​oikeuksia tehdä niin.

- Sijoittaa hyperlinkkejä henkilökohtaisiin verkkosivustoihin, sivuihin ja blogeihin, jotka sijaitsevat kolmansien osapuolien Internet-resursseissa (sivustoilla, Internet-sivuilla), sekä mainostaa nimenomaisesti tai piilossa (verhottuina) kolmannen osapuolen Internet-sivustoissa, julkaisee tietoja kolmansista osapuolista Internet-sivustoilla.

- Julkaisee tietoa, joka on laitonta, panettelee, uhkaa, halventaa tai loukkaa kolmansia osapuolia, sisältää tai edistää pornografiaa ja lapsierotiikkaa, loukkaa moraalia, mainostaa intiimipalveluja, on petollinen, loukkaa henkilökohtaisia ​​tai yleisiä etuja, edistää rotu-, uskonnollista, etnistä vihaa tai vihamielisyyttä, kaikkea muuta tietoa, joka loukkaa laillisesti suojattuja ihmis- ja kansalaisoikeuksia, edistää tai muuten provosoi laitonta toimintaa.

Lähettämällä uuden ilmoituksen verkkokauppaan www.artenio.fi vahvistat, että hyväksyt yllä mainitut ilmoitusten julkaisusäännöt

bottom of page