top of page

ALUSHOUSUT

Model 020

1.50 €
photo1709670578.jpeg
photo1709670578 (2).jpeg
photo1709670578 (1).jpeg

Sähköiset kaavat ovat pdf-muotoisia tiedostoja (A4 formaatti), joihin saatte linkin heti maksamisen jälkeen kun palaatte verkkokauppaan, linkin löydät myös sähköpostiin saapuvasta tilausvahvistuksesta tuotteen kuvan vierestä kohdasta "Download". Kaavoja voi tulostaa 30 päivää. Tulostus onnistuu vain tietokoneelta, koska puhelimessa ei voida vaihtaa asetuksia ja koko saattaa muuttua.

Huomioithan, että on kiellettyä tehdä täyskopio taikka osakopiota ja näiden välittäminen kolmannelle osapuolelle, samoin kun sijoittaa tiedostot sivuille joihin on avoin pääsy.

Mikäli ilmenee kysymyksiä, kirjoita meille sähköpostiin info@artenio.fi 

Valitse kokosi:

Koko 34

Koko 36

Koko 38

Koko 40

Koko 42

Koko 44

Koko 46

Mallin kuvaus:

Klassiset naisten alushousut

Tarvikkeet:

Tämän mallin ompelemiseen suositellaan joustavaa trikoota noin 40 cm, leveys 150 cm.
Kuminauha noin 1,5-2 m.

TÄRKEÄ! Muista ostaessasi, että materiaali voi kutistua, joten ota 5%: n marginaali.

Valmiit mitat:

Leikkaaminen:

Ompeluohje:

SAUMANVARAT SISÄLTYY

1. Aseta etu- ja takakappale haarojen reunoista oikeat vastakkain. Aseta haarakiila etukappaleen päälle, kiilan oikeia on etukappaleen nurjaa vasten. Ompele haarasauma. Käännä kiila nurjalla takakappaleen päälle. Taita kiilan suorasta reunasta saumanvara nurjalle ja aseta reuna takakappaleen tikkauslinjalle. Tikkaa kiilan reuna takakappaleen ja kiilan välistä kapealla siksakilla tikkauslinjalle. Harsi kiilan ja takakappaleen jalantien reunat yhteen.

2. Aseta kuminauha jalantien reunaan oikeat ylöspäin siten, että kuminauhan koristereuna jää reunan yli ja kuminauha on 0.7 cm reunan päällä. Ompele kuminauha jalantielle siksakilla tai kaksoisneulalla, samalla kevyesti kuminauhaa venyttäen. Ompele toinen jalantie samoin. Tarkista, että kuminauhoista tulee yhtä pitkät.

3. Ompele oikea sivusauma.

4. Ompele kuminauha vyötärön reunaan samalla tavalla kuin jalanteille.

5. Ompele vasen sivusauma.

6. Tikkaa kuminauhojen päiden saumanvarat sivusaumoihin.

bottom of page